Nora'nın Kitaplığı : KCBT 6. Blog Turu: Mabet - Yabancılar Kitap Hakkında Ne Demiş?

7 Şubat 2014 Cuma

KCBT 6. Blog Turu: Mabet - Yabancılar Kitap Hakkında Ne Demiş?


Herkese tekrar merhaba! Blog turumuzun son gününde ben yine sizlerleyim. Bugüne kadar blog turumuzu takip ettiyseniz birçok Türk blogger'ın yorumunu okumuşsunuzdur. Peki yabancılar bu kitap hakkında ne demiş? -diye düşünüyorsanız siz de, sizi şöyle biraz aşağıya alayım :)


Bu, bu kesinlikle beklediğim şey değildi. Ama bunu iyi anlamda söylüyorum. Arkadaşlarınızın bu kitap hakkında söylediklerine inanın, hepsi doğru. 

Mabet daha önce okuduğum hiçbir kitaba benzemiyordu. Bu kitapta aksiyon, entrika, şok edici değerler, cinsel gerginlik ve güçlü karakterler - hepsi paketlenip güç dolu bir yumruğun içinde bize çarpıyor.

Stacia.booklikes.com 

Bu, gerçekten inanılmaz bir hikayeydi ve ben Sarah'nın birçok çalışmasını okuyacak kadar şanslıydım. Bu kitabı kaçırmak istemezsiniz. Ciddiyim, istemezsiniz.

Dürüst olmak gerekirse, neden şu an halâ bu yazıyı okuduğunuzu bilmiyorum. Şu an çoktan kitabın şiparişini veriyor olmalısınız, HEMEN.

Brigid Kemmer

Kitaba başladığımda ne bekleyeceğimi gerçekten bilmiyordum. Yani kitabın ortasındayken Malachi'ye çoktan aşık olduğumu farkettiğimde ne kadar şaşırdığımı siz hayal edin!

Eunice - Book Overdose

Bu kitap, arkadaşımı anlamama ve beni bıraktığı için onu affetmeme yardım eden bir hediye gibiydi.

Winter Haven Books

Bu yılki favori kitaplarımdan bir tanesi! Mabet o kadar ilgi çekiciydi ki elimden bırakamadım! Hatta yaklaşık 2 ayda, 6 kez okudum!

Reading Teen

Mabet; eşsiz, muhteşem bir kadın kahramanı var, bayılmaya değer bir erkek aşkı var, kötü yaratıkları var ve bağımlılık yapıyor

Kay - It is a Book Life

Eğer bir kitabı beğeneceksem, ilk bir kaç sayfasını okurken bunu anlarım. Sarah Fine ise, Mabet ile beni daha ilk birkaç satırını okurken elde etti. Bu kitap muhteşemdi. Teması da inanılmazdı. Hiç beklemediğim kıvrımları ve dönümleri vardı. Devamında ne olacağını tahmin edemedim. Sakin kalmaya çalışırken (abartmıyorum) bazı tırnaklarımı resmen çiğnedim.

Bookitty Blog

Mabet'in sadece yüksek puanlar aldığı için iyi olmasını bekliyordum, ama "bu kadar" iyi olacağını hiç düşünmemiştim. Mabet çok yaratıcı, karanlık, korkutucu ve kışkırtıcıydı. 2. Kitap: Hazırım, getirin! (Ciddiyim, onu şu an istiyorum, lütfen.)

Nosegraze.com

Benden şimdilik bu kadar :) Bu arada bu yorumlar kısaltılmış halleri, anlamışsınızdır sanırım :D Bir sonraki paylaşımımda görüşmek üzere, hoşçakalın!

-Çekiliş-

  a Rafflecopter giveaway

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder