Nora'nın Kitaplığı : Son Savaş (Melek #3) - Tanıtım & İnceleme || Dex Partisi *1*

18 Nisan 2014 Cuma

Son Savaş (Melek #3) - Tanıtım & İnceleme || Dex Partisi *1*


Willow ve Alex artık insanlığın tek umudu.

Dünya yerle bir olurken, acımasız meleklerinsanları köleleştiriyor ve enerjilerini çekipölüme mahkûm ettikleri kamplara götürüyorlar.

Melek Katillerinin yeni ekibini son savaş için eğitenWillow ve Alexin aşkı hiç olmadığı kadar güçleniyor.Willow meleklerin güçlerinde korkunç bir değişimolduğunu hissediyor. Alex ise ölümcül bir görevi tekbaşına üstleniyor. Şimdi Willow meleklere karşı sonsavaşta Seb ile birlikte mücadele etmek zorunda veAlexin geri dönüp dönmeyeceğini bilmiyor.
Aşkın önünde büyük bir engel varve insanlık yok olmak üzere.

Aşk acısı, intikam ve sevginin gücüne dairunutulmaz bir seri.

L.A. Weatherly'nin Melek üçlemesinin nefes kesici finalinde, melekler ve insanlarkıyamet gününde karşı karşıya.


Merhaba arkadaşlar! Yine sevdiğim bir seriyi bitirmenin hüznüyle karşınızdayım.. Bu seriye 3. kitap çıkmamış olduğu için uzun bir ara vermiştim ve geriye dönüp bakınca aslında o kadar da beğenmediğimi düşünmüştüm. Bu ön yargıyla kitabı okumayı erteledikçe erteledim taa ki bir hafta öncesine kadar. Sınav haftasından çıkınca hangi kitap olursa olsun evet der haldeydim ve bu fırsat bir daha gelmez deyip kitaba başladım. Ve 1 yıl önce seriye başladığımdaki tüm duygular tekrar üzerime hücum etti. Birçok şeyi unutmuş olmama rağmen, karakterleri, kurguyu, her şeyi çok özlemişim.

Bu serinin kurgusunu güçlü bulmamıştım, fakat 3. kitabı okuyunca genelleme yapmanın yanlış olduğunu farkettim. Yazar 3. kitabı 1 yıldan uzun bir sürede yazmış, ve kesinlikle başarılı bir final ortaya çıkarmış. Zaten teşekkürler bölümünde yazarken çıkmazlarla karşılaştığı ve bazı yerlerde çok zorlandığından bahsediyor. Ve bu kitaptaki ayrıntılar, kesinlikle çok başarılıydı. Ve bana kalırsa 3. kitap, serinin en kaliteli kitabıydı. Son savaşla, finaliyle, her şeyi mükemmeldi. Birçok yazarın aksine Weatherly, baş karakterin geçmişindeki insanları unutmadı ve serinin küçük bir yerinde yer almalarına rağmen onları serinin en önemli kahramanları haline getirdi. Sanırım kitabın sonunda en çok hoşuma giden kısımlardan biriydi bu. 

Spoiler İçerir
Fakat bu kitapta Seb-Willow ikilisi hakkında ne düşüneceğimi bilemedim. Fazla soğuk, fazla mesafeliydi. Sanki yazar "Neresinden kıvırsam da tüm ana karakterler mutlu olsa" diye düşünüp sonra Seb'e, aşık olabileceği bir karakter oluşturmaya çalışmış gibiydi. Seb'in Willow'dan soğuması, kitabın sonunda da kız kardeşi gibi davranması.. bilemiyorum, ancak masallarda olur gibi geldi bana. Ama tabii ki durumdan memnnunum ben. Herkes mutlu olsun, biz okurlar da mutlu olalım ^,^

Bir de kitapta olay ardına olay oldu, aksiyon hiç durmadı. En başında sıkılmak mı? Şaka mı yapıyorsunuz? Kitap daha ilk sayfasından olaylı başladı zaten :D Ve sonra bir-iki yerde durgunlaştı da biraz nefes alabildik. Sanırım yine son kitap hakkında en çok beğendiğim şeylerden biri de buydu. Dolu dolu bir kitaptı ve okuduğum her sayfadan zevk aldım.

Bu serinin sonuna geldiğime inanamıyorum, bu postu yayınlayacağım ve adios Melek üçlemesi! Ah, çok hüzünlü bir an :'( Ölen-kalan tüm karakterlere buradan saygılarımı ve öpücüklerimi iletiyorum. L. A. Weatherly'ye bu güzel final için teşekkürlerimi sunuyorum. Ve her şey böylece sona eriyor. Hoşçakalın...

Satın almak için: Kitap Sihirbazı

Puanım: 5  GoodReads Puanı: 4,2
Sayfa Sayısı: 436   Yazar: L. A. Weatherly   Yayınevi: Dex


Kitapla Bağdaştırdığım Müzik: Lana Del Rey - Angels Forever


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder